GDE SE NALAZIMO


Povratak prirodi je akreditovana predškolska ustanova, koja se trenutno nalazi na tri lokacije - u Zemunu i na Voždovcu. 
 
Upoznajte

VRTIĆ I PREDŠKOLSKU USTANOVU POVRATAK PRIRODI

VOŽDOVU PALATU

Voždovac, Borisavljevićeva 76

Nalazimo se nadomak Autokomande, na ušću Borisavljevićeve i Kumodraške. Taman smo dovoljno udaljeni od automobilske buke da je ne čujemo uopšte.

Našu kuću na tri sprata zovemo Voždova palata. I spolja i iznutra ona je živi muzej koji stalno ima nove izložbe. Eksponate stvaraju deca i vaspitači. Pored umetničkih postavki, izuzetno je zastupljen naučni sektor. Deca neguju biljke i životinje sa kojima rastu i razvijaju se u ljubitelje i čuvare prirode.

Osim što decu kreativno angažujemo, što imaju pregršt umnih aktivnosti, ona su svakog dana i fizički aktivna. Od dodatnih aktivnosti imamo kapueru i glumu.

Ko radi sa vašom decom i kako s njima radimo, pročitajte na stranicama: Lična karta povratka, Ličnost koja vaspitava, Radionice.

Program realizujemo u više od 400 kvadrata unutrašnjeg prostora, kao i u prirodnom dvorištu pod borovima.

Slike govore više od reči, ali najbolje ćete doživeti budući vrtić kada dođete. Kontaktirajte nas i zakažite sastanak.

Šta naši roditelji misle o nama pročitajte ovde, a aktuelnosti, kao i stručni pedagoški i psihološki tekstovi dostupni su vam na našem blogu.

 
Zahvaljujemo se Tamari Zidar na ustupljenim fotografijama.
 
Upoznajte

VRTIĆ I PREDŠKOLSKU USTANOVU POVRATAK PRIRODI

ZEMUNSKI SALAŠ

Zemun, Prizrenska 27

Zamislite svoje dete u dvorištu velikom kao salaš. Zamislite na tom salašu otvorenu kuću na drvetu i manju zatvorenu drvenu kuću pretvorenu u majanski hram Čičen-Icu. Tu je i veliki voćnjak i manji povrtnjak. Na sredini puca prostor za trčanje i razne igre, gde će vaša deca provoditi veći deo dana i sticati važna životna znanja.

Ni zatvoreni prostor nije skučen, a ni manje zanimljiv. Samo dok uđete i izađete, ostaće vam utisak da ste bili u nekoj umetničkoj koloniji. A vaša deca će tu provoditi dane. Koliko estetskih inspiracija za stvaranje!

Osim fizičkih aktivnosti napolju, i umetnosti, naš program je začinjen i naukom prilagođenom deci do 4 godine. Na ovaj način stalno podstičemo njihovu radoznalost. Uvek smo u zoni narednog razvoja.

Od druge godine ih pripremamo da budu samostalne i prema prirodi odgovorne osobe. A kada napune pet, napreduju korak dalje u pripremi za školu na našoj Višoj predškolskoj ustanovi Dunav Platz na Pregrevici.

Dodatne aktivnosti su karate i gluma.

Ko radi sa vašom decom i kako s njima radimo, pročitajte na stranicama: Lična karta povratka, Ličnost koja vaspitava, Radionice.

Šta naši roditelji misle o nama pročitajte ovde, a aktuelnosti, kao i stručni pedagoški i psihološki tekstovi dostupni su vam na našem blogu.

Pogledajte fotografije Zemunskog salaša, kako zovemo ovaj zemunski vrtić, a zatim nas kontaktirajte i zakažite sastanak. Želimo da se upoznamo.

 
 
Upoznajte

(VIŠU) PREDŠKOLSKU USTANOVU POVRATAK PRIRODI

DUNAV PLATZ

Zemun, Pregrevica 96

U Zemunu, na Pregrevici, iznad Dunava, stvorili smo NAUČNI CENTAR ZA DECU OD 5 i 6 GODINA - za predškolce i pred-predškolce.

Ovaj revolucionarni pedagoški projekat skromno smo nazvali Viša predškolska Povratak prirodi, na kojoj se sprovodi redovni pripremni predškolski program, akreditovan od strane Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja. Ono što je revolucionarno jeste kognitivna homogenizacija dece i heterogenost vaspitača.

Stvorili smo unikatni prostor koji će pod stručnim vođstvom tima naučnika iz prirodnih i društvenih oblasti, stalno zaposlenih u predškolskoj ustanovi Povratak prirodi, podsticati dečju radoznalost i pružati im jedinstvenu inspiraciju za razvoj njihovih interesovanja.

Osmislili smo sadržaje poput insektne sobe, množare, akvaponijskih sistema, dečje istraživačke laboratorije, krovne bašte sa endemskim i reliktnim biljnim vrstama i specijalnu instalaciju: biogeografske zonalnosti planete Zemlje. Zainteresovali smo vas? Saznajte još!

Da li će vaše dete postati student-predškolac? Upis je u toku, broj mesta je ograničen. Kontaktirajte nas odmah!

 

POZOVITE NAS NA

011/407 4526 (Voždovac)
011/307 6745 (Zemun vrtić)
011/307 6753 (Zemun predškolsko)

POŠALJITE NAM E-MAIL