Povratak2

Povratak2

Dragi naši,

Nakon što smo vam krajem prošle godine dojavili da rastemo, imamo i novu vest – upis u Povratak2 je počeo.

Povratak prirodi je akreditovana predškolska ustanova u kojoj se neguje zelena ideja i podstiče kreativnost. Naš program je inspirisan Gardnerovom teorijom o višestrukoj inteligenciji, koja napušta tradicionalno stanovište o „opštoj pameti“, te uvodi ideju o specifičnim inteligencijama povratakprirodi.rs . To znači da svako dete poseduje unutrašnji potencijal, koji će se u stimulativnom okruženju razviti u određene sposobnosti. Vođeni idejom o poštovanju detetove prirode, mi smo u naš program uvrstili 22 različite radionice, koje se realizuju svakodnevno, u obimu i frekvenciji prilagođenim potrebama naših polaznika. Naša vizija je dete koje je angažovano, slobodno i odgovorno.

Povratak2 se nalazi u Borisavljevićevoj ulici na Voždovcu, u prostoru od četiri stotine kvadratnih metara, koji je dinamičan, sa puno kutaka za kreativno i umetničko ispoljavanje. Posebno smo ponosni na projekat zimske bašte, gde ćemo i u zimskim mesecima sprovoditi svoje vrtlarske poduhvate od ideje do realizacije.

Povratak2 počinje sa radom 1.marta, a već imamo i prve rezervacije. U prvom krugu upisujemo 30 polaznika, tako da očekujemo vaše pozive, pitanja, rezervacije.

Vidimo se u Povratku2.DSCN2096 DSC02137 IMG_3983