Lepe (a zelene) vesti iz Povratka: Projekat „Bašte iz prirodnjačke mašte“ nagrađen od strane Centra za promociju nauke

Sveže vesti iz naše eko avlije: Priznanje Povratku prirodi!

Juče, 10. jula, na Dan nauke i Teslinog rođendana, upriličena je svečana dodela priznanja nagrađenim projektima iz oblasti nauke na nivou Republike Srbije. Predškolska ustanova Povratak prirodi našla se u društvu brilijantnih, kreativnih i entuzijastičnih kolega naučnika sa univerziteta, naučnih instituta, iz srednjih i osnovnih škola širom zemlje.

Ujedinjene naučne ideje obukle su formalne odore i sjatile se u svečanu Rektorata Univerziteta u Beogradu, da prime priznanja Centra za promociju nauke (CPN). Okupljene su pozdravili domaćini skupa iz CPN-a, prorektor Univerziteta i predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

U velikoj konkurenciji prijavljenih projekata, CPN je prepoznao Povratkove „Bašte iz prirodnjačke mašte“ i uručio priznanje i novčanu podršku izgradnji krovne bašte i akvaponijskog sistema u našem naučnom centru na Dunav Platzu.

Veliko hvala na podršci i poverenju. Čast nam je da budemo u obabranom društvu kolega koji se znanjem, idejama i zalaganjem bore da vrate ugled nauci i našem prosvetiteljskom pozivu, a deci daju znanja koja će ih u budućnosti lansirati možda upravo do svečane sale Rektorata, na dodelu doktorskih zvanja.

Proslava priznanja u krugu prijatelja u vrtiću

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj FB strani.