GDE SE NALAZIMO


Povratak prirodi je akreditovana predškolska ustanova. Nalazimo se na tri lokacije, u Zemunu i na Voždovcu.Vaše ime*

Vaš e-mail*

Predmet

Vaša poruka

 
Upoznajte

VRTIĆ I PREDŠKOLSKU USTANOVU POVRATAK PRIRODI

VOŽDOVU PALATU

Voždovac, Borisavljevićeva 76, tel: 011 4074526

Nalazimo se nadomak Autokomande, na ušću Borisavljevićeve i Kumodraške. Taman smo dovoljno udaljeni od automobilske buke da je ne čujemo uopšte.

Našu kuću na tri sprata zovemo Voždova palata. I spolja i iznutra ona je živi muzej koji stalno ima nove izložbe. Eksponate stvaraju deca i vaspitači. Pored umetničkih postavki, izuzetno je zastupljen naučni sektor. Deca neguju biljke i životinje sa kojima rastu i razvijaju se u ljubitelje i čuvare prirode.

Osim što decu kreativno angažujemo, što imaju pregršt umnih aktivnosti, ona su svakog dana i fizički aktivna. Od dodatnih aktivnosti imamo kapueru i glumu.

Ko radi sa vašom decom i kako s njima radimo, pročitajte na stranicama: Lična karta povratka, Ličnost koja vaspitava, Radionice.

Program realizujemo u više od 400 kvadrata unutrašnjeg prostora, kao i u prirodnom dvorištu pod borovima.

Šta naši roditelji misle o nama pročitajte ovde, a aktuelnosti, kao i stručni pedagoški i psihološki tekstovi dostupni su vam na našem blogu.

U nastavku su slike koje govore više od reči, ali najbolje ćete doživeti vrtić kada dođete. Pišite nam. Kontakt formular se nalazi na vrhu strane.

Zahvaljujemo se Tamari Zidar na ustupljenim fotografijama.
Upoznajte

VRTIĆ I PREDŠKOLSKU USTANOVU POVRATAK PRIRODI

ZEMUNSKI SALAŠ

Zemun, Prizrenska 27, tel: 011 3076745

Zamislite svoje dete u dvorištu velikom kao salaš. Zamislite na tom salašu otvorenu kuću na drvetu i manju zatvorenu drvenu kuću pretvorenu u majanski hram Čičen-Icu. Tu je i veliki voćnjak i manji povrtnjak. Na sredini puca prostor za trčanje i razne igre, gde će vaša deca provoditi veći deo dana i sticati važna životna znanja.

Ni zatvoreni prostor nije skučen, a ni manje zanimljiv. Samo dok uđete i izađete, ostaće vam utisak da ste bili u nekoj umetničkoj koloniji. A vaša deca će tu provoditi dane. Koliko estetskih inspiracija za stvaranje!

Osim fizičkih aktivnosti napolju, i umetnosti, naš program je začinjen i naukom prilagođenom deci do 4 godine. Na ovaj način stalno podstičemo njihovu radoznalost. Uvek smo u zoni narednog razvoja.

Od druge godine ih pripremamo da budu samostalne i prema prirodi odgovorne osobe. A kada napune pet, napreduju korak dalje u pripremi za školu na našoj Višoj predškolskoj ustanovi Dunav Platz na Pregrevici.

Dodatne aktivnosti su karate i gluma.

Ko radi sa vašom decom i kako s njima radimo, pročitajte na stranicama: Lična karta povratka, Ličnost koja vaspitava, Radionice

Šta naši roditelji misle o nama pročitajte ovde, a aktuelnosti, kao i stručni pedagoški i psihološki tekstovi dostupni su vam na našem blogu.

Pogledajte fotografije Zemunskog salaša, kako zovemo ovaj zemunski vrtić. Pozivamo vas da dođete, jer u prirodi sve izgleda još bolje. Kontakt formular se nalazi na vrhu strane. Pišite nam.

Upoznajte

(VIŠU) PREDŠKOLSKU USTANOVU POVRATAK PRIRODI

DUNAV PLATZ

Zemun, Pregrevica 96, tel: 011 401 6199

U Zemunu, na Pregrevici, iznad Dunava, stvorili smo NAUČNI CENTAR ZA DECU OD 5 i 6 GODINA - za predškolce i pred-predškolce.

Ovaj revolucionarni pedagoški projekat skromno smo nazvali Viša predškolska Povratak prirodi, na kojoj se sprovodi redovni pripremni predškolski program, akreditovan od strane Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja. Ono što je revolucionarno jeste kognitivna homogenizacija dece i heterogenost vaspitača.

Stvorili smo unikatni prostor koji će pod stručnim vođstvom tima naučnika iz prirodnih i društvenih oblasti, stalno zaposlenih u predškolskoj ustanovi Povratak prirodi, podsticati dečju radoznalost i pružati im jedinstvenu inspiraciju za razvoj njihovih interesovanja.

Osmislili smo sadržaje poput insektne sobe, množare, akvaponijskih sistema, dečje istraživačke laboratorije, krovne bašte sa endemskim i reliktnim biljnim vrstama i specijalnu instalaciju: biogeografske zonalnosti planete Zemlje. Zainteresovali smo vas? Saznajte još!

Da li će vaše dete postati student-predškolac? Kontakt formular se nalazi na vrhu strane. Pišite nam i saznajte da li ima mesta.

POZOVITE NAS NA

011/407 4526 (Voždovac)
011/307 6745 (Zemun vrtić)
011/401 6199 (Zemun predškolsko)

POŠALJITE NAM E-MAIL